De ce scriu aici?

Zmeaoa e alter ego-ul Cameliei. Nu Ileana Cosânzeana, pentru că Ileana stă foarte des degeaba și are o existență anostă. O zmea e magică, la fel ca zmeul ei din basme 😉 Iar Cami asta sunt eu, o oamă care crede cu tărie că gătitul e o formă de iubit si trait intens, la-ndemâna oricui.

Când nu trudesc pe câmpiile informatice, fac acrobații in bucătărie și născociri de tot soiul.  Aici am ales să le împărtășesc: e un mix de bucurii mărunte și lucruri utile despre mâncare, stiluri de viață sănătoase, experimente, voie bună și idei frumoase.

Sunt bineveniți  toți cei care pot savura găselnițele mele: întâi citindu-le și pe urmă, recreându-le. Am făcut din acest blog vehiculul meu de convins lumea că oricine și oricând poate găti. Că mâncarea apropie oamenii și hrănește burțile, dar și sufletele.

Deci,bine-ați  venit la mine! Tineți-vă bine!

PS: Nu vă așteptați la elucubrații de master chef; nu gătesc minunat, gătesc cu entuziasm și sper să fie contagioasă găteala mea.

PPS: Accept sugestii și reclamații în comentariile postărilor mele pe blog. Îmi asum amestecul uneori amețitor de regionalisme și neologisme, pozele neclare sau cuvintele inventate și debitul necontrolat de povești țesute în jurul rețetelor. Mă vor bucura mereu confirmările voastre că ați gătit și v-au chiar ieșit cele relatate pe blog. Exist si cresc si aici, daca sunteti feisbucisti.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s