Brâââââânzã! (*-* sandviş cu brânzâ pe grill *-*)

Repede repejor, sa ispravim si cu cealalta idee de mic-dejun de weekend. Aveti niste pita buna, unt si branza in prin frigider? Atunci faceti iute un soi de croque monsieur, ragaiti bine si puneti-va la un film.

GM_20160109_103614.gif

Luati feliile de paine, dati-le cu unt pe fiecare parte si asezati-le nealcos in tigaie (grill,de preferat). Intoarceti-le pe cealalta parte cand s-au rumenit, adaugati branza – orice fel si oricat de multa va lasa inima, stomacul, varsta si toleranta la lactoza. Adaugati ierburi, capere, ardei iute etc. Puneti peste cealalta felie si tineti apasat putin acolo, pan’ se contopesc toate ;-).

Apoi serviti cu muraturi si pofta. Eu una am gasit si niste pepene murat in Kaufland si tare m-am minunat de gustul lui!

Si branza folosita, pfffff – ii buna de n-au vazut francezii! Si o vreme a disparut de pe piata. Asa ca n-am ezitat s-o iau, daca dispare iar?! E branza cu mucegai ardeleneasca, produsa cu ajutorul unei bacterii ce creste doar in grota de la Ţaga. Nãsal ii zice, cam 50 RON cutia. Is mandra si de povestea ei, si de alegerea facuta – are un gust aparte si e foarte delicioasa. Probabil ca nu merita totuși irosita pe un prea lumesc grilled cheese sandwich, o sa-i acord curand tratamentul cuvenit langa un vin rosu. Divin!

Spor la gateli si rontaieli! Si la multe revelatii culinare! V-am tucat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s